Prijzen

Uiteraard deed u enkel en alleen mee voor de eer, maar vergen topprestaties ook geen topbeloningen? “Jazeker,” drukten Johnny Thijs en de illustere Axel Miller ons persoonlijk op het hart. En dus haalde de KoeKedozeKlan zijn beste onderhandelingstechnieken uit de kast om een kwaliteitsvolle prijzentafel samen te stellen. Want niemand wordt vrolijk van messensets die naar metaal smaken of gameconsoles die het na vijf minuten al voor bekeken houden.

Dankzij die noeste ‘arbeid’ was er op de 1ste KoeKedozeKwis voor meer dan 1000 euro aan prijzen te winnen. (En dat zonder staatssteun, faut le faire.) In samenwerking met onze gulle sponsors hadden we voor de ploegen uit de top 12 deze prachtcadeaus in petto:

Hoofdprijs

Alle overige deelnemers kregen een attentie om van te smullen, want de liefde van de Vlaming die zich op zaterdagavond laat opsluiten in een parochiezaal gaat door de maag. Ploegen die minder dan de helft haalden werden doorverwezen naar de publieksverantwoordelijke van Sporza om een volledige opname bij te wonen van Extra Time met Frank Raes én Filip Joos. Streng maar rechtvaardig, zo kent u ons.