Herschikking

De site is vanaf nu ingedeeld in drie hoofdstukken: de berichten in verband met de quizploeg en de site vindt u onder ‘Home’, onze applicaties ontdekt u via ‘Quiztoepassingen’ en alle info over de afgelopen quiz leest u onder ‘1ste KoeKedozeKwis’. Vergeet zeker geen blik te werpen op het sfeerverslag, inclusief beelden. Liefhebbers vinden daar ook een link om de 1ste KoeKedozeKwis na te spelen op Quizarchief.

De intellectuele resultaten van de 1ste KoeKedozeKwis kon u al langer raadplegen, maar ondertussen zijn ook de financiële resultaten bekendgemaakt: met onze bescheiden hulp zamelde u zomaar eventjes 600,68 euro in voor Sopacdi! Dit bedrag werd, na het afsluiten van de boekhouding, integraal gestort op de rekening van het Partnerfonds.

Staf Dujardin
Waar is Wally? (Frederik Neirynck/Le Couperet © 2014)