Jubileum

Aanstaande maandag viert Extra Time haar 200ste uitzending, maar hét jubileum waar ook u al reikhalzend naar uitkeek was natuurlijk de 50ste quizdeelname van de KoeKedozeKlan. Het lot bepaalde dat de 1ste Xa4charity-quiz, vakkundig opgesteld door een ploeglid van Edelrot, de feestlocatie van dienst zou worden.

Taart, pintjes en een eervolle vermelding door de presentator, meer had het vijftal van dienst niet nodig om er een geslaagd evenement van te maken. (Al had wat vuurwerk wel gemogen, maar helaas besliste onze leverancier op eigen houtje dat het KKK-rookgordijn van ironie en sarcasme de brandveiligheid van OC Ingelram al genoeg op de proef zou stellen.)

Jubileum
Kosten noch moeite werden gespaard om de 50ste deelname van de KoeKedozeKlan luister bij te zetten.

Het jubileum werd passend afgesloten met de 7de overwinning van het quizseizoen, dat nog niet eens halfweg is. Bovendien kon de KoeKedozeKlan voor het eerst een quiz winnen waar één of meerdere sterktepunten aanwezig waren, en verbeterden we ons hoogste winstpercentage ooit tot 94,1%. Besluit: mijlpalen vieren loont, en wij rekenen er dan ook op dat dit soort feestjes de komende maanden common practice wordt in de al te gereserveerde quizgemeenschap.

Zo feilloos Koekedozes favoriete quizploeg zich van haar opdracht kweet, zo moeizaam liep het helaas voor zijn favoriete voetbalploeg. De afterparty in de Carré in Willebroek werd daarom in laatste instantie vervangen door een bescheiden drink in de minstens even fijnzinnige Barranquilla van Middelkerke. De KKK blijft trouwens dag en nacht beschikbaar om Bart Verhaeghe met raad en daad bij te staan in zijn volgende ontslagronde!