Statistieken (3)

De afgelopen 50 quizzen legde onze ploeg met verschillende Koekedozemobielen maar liefst 2.634 kilometer af. Dat is vergelijkbaar met een enkele rit naar pakweg Tallinn, Tirana, Chisinau, Gibraltar of zelfs het mythische Boekarest, waar Tom De Sutter in 2013 nog nipt naast een internationale stercarrière greep. Gent is met afstand de verste verplaatsing die de KoeKedozeKlan al maakte voor een quizdeelname, maar voor de gevarieerde (en helemaal niet vergezochte!) tafelrondes van logebroeder Jos hebben we dat natuurlijk graag over.

Als toetje geven we u ook het geografische middelpunt van de KoeKedozeKlan mee. De eigenaar van dit lapje grond ziet zijn onroerend goed bij deze in waarde verdubbelen en gaat een zorgeloze oude dag tegemoet. De toekomst van onze tegenstanders oogt minder rooskleurig: indien we ook de huizen van de regelmatige gastspelers opnemen in de berekening, valt het centrale punt niet toevallig in de ‘Slachtersstraat’. (Alle resultaten werden gecorrigeerd voor de 100 meter lange oprit van Koekedoze.)