Wij komen naar jou

Het mag dan misschien allemaal iets minder doordacht zijn dan het Schlieffenplan, doeltreffend is het des te meer: bijna 7 jaar na haar oprichting raast de KoeKedozeKlan harder door het West-Vlaamse hinterland dan ooit tevoren.

Eind 2017 sneuvelde Zedelgem al, en in 2018 regen we achtereenvolgens de scalp van Koksijde en Koekelare aan onze gordel. Die laatste gemeente ging trouwens finaal voor de bijl tijdens de 200ste quizdeelname van de KoeKedozeKlan. Een jubileum in stijl! Eerbiediger en juister is het dan ook om voortaan over Koekedozelare te spreken.

Topresultaten per gemeente (juni 2018)

Veurne en het mythische Ichtegem blijven oninneembare bastions, terwijl de inwoners van Nieuwpoort en Zuienkerke gewoon dringend eens een quiz moeten organiseren. Wij willen de beste Belgische quizzer gerust een lift geven vanuit Oostende, dus dat deelnemersveld zit al snor.

Raadpleeg de details van onze chaotische sikkelbeweging op de interactieve kaart.