Clean sweep coast

Tussen het ongebreideld gokken, nuttigen van streekbiertjes en online 31’en door, vond de cijfercommissie van de KoeKedozeKlan nog een gaatje om de beruchte annexatiekaart bij te werken. Die kaart toont per gemeente het beste resultaat dat de Klan er in haar inmiddels negenjarige geschiedenis wist neer te zetten.

Sinds de vorige update van twee jaar geleden, wisten we enkele notoire blind spots in te kleuren zoals Nieuwpoort, Blankenberge, Zuienkerke en Knokke-Heist. Hiermee is de inlijving van de hele Belgische Kust een feit!

De meest geanticipeerde overwinning was echter Veurne, dat na ettelijke pogingen alsnog voor de bijl ging. Het omgekeerde gebeurde in Oostkamp: het eerste aantreden daar werd meteen beloond met een zege. De gestelde lichamen in Hertsberge zijn ons duidelijk goedgezind.

Tot slot noteerden we een verbetering in het altijd sterk bezette Beernem (van 4de naar 2de plaats) én waagden we onze eerste stappen in Houthulst. Het landelijke Merkem had voor de KoeKedozeKlan slechts een 3de plaats in petto.

Lelijk eendje op de kaart blijft Lichtervelde, met tot twee keer toe een miserabele 20ste plaats. Zoals gewoonlijk kunt u alle details zelf interactief raadplegen.