4de KoeKedozeKwis

Na een jaartje pauze — en een huwelijk en anderhalve baby later — kondigden we met gepaste trots de 4de editie aan van onze KoeKedozeKwis. Precies een week voor de gemeenteraadsverkiezingen kon u de scherpte van uw keuzevermogen al eens demonstreren door naar Oostende af te zakken voor avondvullend vertier met uw goede vrienden van de KoeKedozeKlan. Likken aan rode potloden was bij ons bovendien gewoon toegestaan!

Affiche 4de KoeKedozeKwis
Vrij naar een verkiezingsaffiche van de Sociaal-Democratische Arbeiderspartij (SDAP) uit 1919

U mocht zich opnieuw verwarmen aan een uitgebalanceerde quiz van C-niveau met aandacht voor het betere verhaal, de occasionele minderheidsgroep en een kwinkslag hier en daar. Al bleek het aan de scores (en maar liefst vijf quizmastersolo’s) te zien toch eerder op een BC-quiz uit te draaien, sorry!

Zoals gewoonlijk voorzagen we een verzorgde vragenredactie, een last-minute opgestelde presentatie én onovertroffen kaasplanken. De mooist uitgedoste ploeg werd beloond met een inmiddels traditionele koekendoos. (Ja, we hebben het over jullie, Wasbeerfrigo.) De 775 euro die we niet verbrasten of spendeerden aan de rijkelijke prijzentafel werd in december overgeschreven naar het Partnerfonds van Oxfam-Wereldwinkels.