4de KoeKedozeKwis

Na een jaartje pauze — en een huwelijk en anderhalve baby later — kondigen we met gepaste trots de 4de editie aan van onze KoeKedozeKwis. Precies een week voor de gemeenteraadsverkiezingen kunt u de scherpte van uw keuzevermogen al eens demonstreren door naar Oostende af te zakken voor avondvullend vertier met uw goede vrienden van de KoeKedozeKlan. Likken aan rode potloden is bij ons bovendien gewoon toegestaan!

Affiche 4de KoeKedozeKwis
Vrij naar een verkiezingsaffiche van de Sociaal-Democratische Arbeiderspartij (SDAP) uit 1919

U mag zich opnieuw verlekkeren op een uitgebalanceerde quiz van echt C-niveau met aandacht voor het betere verhaal, de occasionele minderheidsgroep en een kwinkslag hier en daar. Zoals gewoonlijk voorzien we een verzorgde vragenredactie, een last-minute opgestelde presentatie én onovertroffen kaasplanken. De mooist uitgedoste ploeg wordt dit jaar beloond met een inmiddels traditionele koekendoos.

Overtuigd? Tot 5 oktober 2018 kunt u uw ploeg vrijblijvend inschrijven. Gelieve wel zo snel mogelijk te annuleren mocht u uiteindelijk verhinderd blijken. De avond zelf betaalt u 20 euro inschrijving per ploeg. De opbrengst gaat naar het Partnerfonds van Oxfam-Wereldwinkels.

We hopen van harte dat de 4de KoeKedozeKwis snel uitverkocht mag geraken! Werp alvast een blik op de deelnemerslijst. Verdere praktische details, zoals de prijzentafel, worden in de loop van september bekendgemaakt.

OKT06

4de KoeKedozeKwisThomas Van Loostraat 32, 8400 Oostende
Deuren: 19u30 — Quiz: 20u00

06/10/2018 20:0006/10/2018 23:59Europe/Brussels4de KoeKedozeKwisEen avond lang grappen en grollen met uw toekomstige beste vrienden. (Alleen beseft u dat nog niet.)Thomas Van Loostraat 32, 8400 OostendeKoeKedozeKlaninfo@koekedozeklan.befalseDD/MM/YYYY1440use-title

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *