5de KoeKedozeKwis

Zes lange jaren bezocht u wekelijks onze site, op zoek naar de 5de KoeKedozeKwis. Relaties liepen op de klippen, erfenissen werden vergokt, quizcoryfeeën gingen op pensioen (om daarna een comeback te maken) en Frank Vandenbroucke werd warempel opnieuw minister. Maar rond de quizplannen van de KoeKedozeKlan bleef het ijzingwekkend stil.

Edoch, treurt niet! Na een pijnlijke annulering in 2023 (wegens te weinig inschrijvingen) probeert de KoeKedozeKlan het in 2024 gewoon opnieuw om — met een beetje creatief tellen — haar tienjarige quizjubileum te vieren. (Zoals u op onze polo’s kunt lezen werd de ploeg al in 2011 opgericht maar ze begon pas in 2013 regelmatig te spelen: onze eerste officiële uitslag in de VQR dateert dan ook van 23 februari 2013.) Ter ere van die verjaardag organiseren we op 19 oktober 2024 alsnog een koninklijke 5de KoeKedozeKwis.

Eindelijk maken we onze naam waar, met de ultieme koekedoze!

Ten opzichte van de vorige editie in 2018 milderen we het moeilijkheidsniveau een trapje. Schrijf u als de wiedeweerga in voor zo’n 150 vragen en vertier! Het inschrijvingsformulier komt weldra online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *