Algemeen

Na het onverhoopte succes van de 1ste KoeKedozeKwis en de bevestiging daarvan op de ‘altijd moeilijke’ 2de KoeKedozeKwis stelt de KoeKedozeKlan — uiteraard met frisse tegenzin — de 3de editie voor van haar visie op een avondje plezierig quizzen.

Door de beperkte beschikbaarheid van Zaal Vuurtoren zien we ons genoodzaakt de quiz opnieuw twee weken te vervroegen. Gelukkig is het weekend van zaterdag 8 oktober 2016, ondanks deze late aankondiging, in West-Vlaanderen nog eerder quizluw te noemen. Bovendien boksten we dit jaar voor de verandering een onwaarschijnlijk vriendelijke en uitnodigende poster in elkaar!

Poster 3de KoeKedozeKwis

U mag zich opnieuw verwachten aan een piekfijn uitgebalanceerde quiz van een licht C-niveau met aandacht voor het betere verhaal, de occasionele minderheidsgroep en een kwinkslag hier en daar. Zoals gewoonlijk voorzien we een verzorgde presentatie, een uitgelezen bierselectie én onovertroffen kaasplanken.

Overtuigd? Tot 7 oktober 2016 kunt u uw ploeg volledig vrijblijvend inschrijven. Gelieve wel zo snel mogelijk te annuleren mocht u uiteindelijk verhinderd blijken. De avond zelf betaalt u 20 euro inschrijving per ploeg. De opbrengst gaat integraal naar het Partnerfonds van Oxfam-Wereldwinkels.

We hopen van harte dat de 3de KoeKedozeKwis weer snel uitverkocht mag geraken! Werp alvast een blik op de deelnemerslijst. Alle praktische details, zoals de prijzentafel, worden in de loop van september bekendgemaakt.

OKT08

3de KoeKedozeKwisThomas Van Loostraat 32, 8400 Oostende
Deuren: 19u30 — Quiz: 20u00

08/10/2016 20:0008/10/2016 23:59Europe/Brussels3de KoeKedozeKwisEen avond lang grappen en grollen met uw toekomstige beste vrienden. (Alleen beseft u dat nog niet.)Thomas Van Loostraat 32, 8400 OostendeKoeKedozeKlaninfo@koekedozeklan.befalseDD/MM/YYYY1440use-title

2 gedachten over “Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *