Voorstelling

 

De KoeKedozeKlan is een quizploeg met vaste teamleden uit Middelkerke, Bredene en Oostende die rond de 200ste plaats in de Vlaamse Quizranking ressorteert. Af en toe mogen ook enkele gewaardeerde special guests met de clan op zwier. Het vrijbuiterscollectief werd opgericht in 2011, maar begon pas in 2013 regelmatig te spelen. In 2015 veroverde de ploeg zijn eerste sterktepunt.

Spiritueel leider, bodyguard en stichter van de groep is de zogenaamde Koekedoze, officieus recordhouder van de ‘meest teleurstellende anekdote rond een bijnaam’-wisselbeker. Een anekdote waar wij u hier dan ook niet mee zullen vervelen (maar waar wij op café toch al jaren plezier aan beleven).

KoeKedozeKlan
Een blik op de basis voor het seizoen 2015-2016. Vijfde wiel aan de wagen Arthur ontbrak helaas op de persvoorstelling, al menen sommigen zijn typische geest te ontwaren in het oogverblindende zonlicht.

De KKK zorgt gegarandeerd voor de nodige rock-‘n-roll en trekt naar elke quiz met de leuze: “’t Is den eestn en nie de tweedn die wint.” Ook in zijn naam en logo zoeken de samenzweerders de grenzen van het fatsoen op, omdat het kan én omdat ons streven naar quizsucces in vele opzichten even lachwekkend is als de rivaliserende zusterorganisatie, daar over de grote plas.